Iz vodstva Domžal so razkrili novo ime, ki bo v novi sezoni okrepil vrste lani tretjeuvrščene ekipe državnega prvenstva. Naslednja tri leta bo rumeni dres nosil Nermin Haljeta.


Enaindvajsetletni otrok celjskega Šampiona je za matični klub igral do leta 2016, nato pa ga je pot zanesla v Krško, kjer je za zeleno-bele zbral 19 prvoligaških nastopov ter se je tudi trikrat vpisal med strelce. Sledila je pot na Češko, kjer je za Teplice zbral štiri nastope za udarno moštvo kluba, večino časa pa je preživel v rezervni ekipi, kjer je v 21 nastopih dosegel 12 zadetkov.

“Prvi vtisi ob prihodu v Domžale so zelo lepi, ponosen sem, da sem postal član rumene družine. Vem, da je to pravi klub za razvoj mladih nogometašev, a se hkrati zavedam, da mi ne bo nič podarjenega. Veselim se dela pod vodstvom trenerja Simona Rožmana, ki ga seveda zelo dobro poznam, saj je deloval v Celju, od koder prihajam. Vesel sem, da se moja nogometna pot nadaljuje v Domžalah, kjer bom na vsakem treningu in tekmi dal sto dvajset odstotkov za ta klub,“ je za uradno spletno stran kluba dejal mladi napadalec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…