Danes bosta prvo zmago v novi sezoni lovili moštvi Celja in Domžal, pred tekmo je za klubsko stran izjavo podal trener rumenih.


“Lahko rečem, da je vzdušje dobro. Na žalost nismo odigrali pripravljalne tekme, saj nismo mogli dobiti primernega nasprotnika oziroma nam je tekma ponovno odpadla, zaradi korona primera. Ostali smo brez te tekme, ampak moram pohvaliti fante, da smo v tem drugem tednu premora s pravo energijo oddelali vse kar smo predvideli,” je pred dvobojem v Celju uvodoma o stanju v slačilnici dejal strateg Domžal Dejan Djuranović.

Dvainpetdesetletnik se zaveda kvalitet Celjanov, a računa in upa na vse tri točke, kar je strateg tudi potrdil za klubsko spletno stran: “Vsi poznamo način igre, ki ga goji Celje. Za seboj imajo sedaj že lepo število odigranih tekem na pripravah in tudi v Evropi. Tukaj so sigurno v neki prednosti. Igramo proti državnemu prvaku, vrednemu spoštovanja, ampak mi gledamo samo na sebe in prepričan sem, da smo dobro pripravljeni in da se jim lahko dobro zoperstavimo ter osvojimo vse tri točke, ki si jih tudi želimo.”

Pred gostovanjem na stadionu Z’dežele je zdravstveno stanje v taboru Domžal dobro, saj bo Djuranović lahko računal na praktično vse igralce, ki so zaradi trenutnih razmer okrog koronavirusa, med reprezentančnim odmorom, ponovno ostali brez pripravljalne preizkušnje: “Zdravstveno stanje je relativno dobro. Fantje, ki so imeli manjše težave s poškodbami, kot sta Jakupović in Mujan, so priključeni v kader. Na razpolago imamo bolj ali manj vse igralce in optimistično gremo v to tekmo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani si proti Mariboru želijo vrnitve na zmagovalna pota

V četrtek se bosta v 10. krogu slovenskega državnega prvenstva pomerili ekipi Maribora in …