Dejan Djermanović pričakovano zapušča ljubljansko Olimpijo, saj ni pristal na znižanje pogodbenih obveznosti. Ljubljančani so ga do konca koledarskega leta posodili Celjanom, 26-letni Ljubljančan pa se je že priključil treningom čete trenerja Simona Rožmana.


“Vesel sem, da bom lahko v nadaljevanju sezone igral v Celju, kjer bom del mlade in izredno talentirane ekipe, ki je na prvih obračunih sezone nedvomno dokazala svojo kakovost. Ponuja se mi dobra priložnost, ki jo bom skušal izkoristiti z dobrim delom na treningih, seveda pa bom tudi na tekmah vselej dal vse od sebe,“ je za spletno stran novega kluba dejal 188 centimetrov visoki napadalec, ki zaradi hude poškodbe kolena, ta ga je z igrišč oddaljila za skoraj dve leti, v dresu zmajev ni pokazal vsega kar zna. Potem ko se je januarja 2012 vrnil med zeleno-bele, kjer je kot otrok začel z nogometom, je v dveh letih in pol namreč odigral vsega 27 ligaških tekem in dosegel sedem zadetkov.

Nekdanji član Svobode, sarajevske Slavije, Krškega, velenjskega Rudarja in Litexa bo imel pravico nastopa že na sobotni tekmi z Mariborom, o kateri je povedal sledeče: “Maribor je izjemno kakovostno moštvo, ki je svojo moč že večkrat dokazalo tudi v evropskih pokalih. Na tej tekmi so brez dvoma favorit, a kljub temu menim, da lahko ob borbeni predstavi iztržimo dober rezultat. Med igralci vlada močna želja, da bi se niz pozitivnih rezultatov nadaljeval tudi v soboto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Danes bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko s…