Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije je imel po šestem krogu Prve lige Telekom Slovenije največ dela z novomeško Krka, saj je slednja povezana s tremi od petih kazni.


Denarno sta bila kaznovana dva kluba, Celjani bodo morali zaradi nešportnega vedenja, igralci so prejeli pet rumenih kartonov, plačati 300 evrov, medtem ko bo moralo vodstvo novomeškega prvoligaša v blagajno NZS zaradi štirih rumenih in dveh rdečih kartonov nakazati 360 evrov. Denarna kazen zaradi nešportnega vedenja večih igralcev je Dolenjce doletela že tretjič to sezono, saj je bila Krka finančno kaznovana že po tretjem in petem krogu. Miloš Rus, strateg Novomeščanov, bo v naslednjem krogu, ko na Portovalu gostujejo Koprčani, pogrešal pordečela branilca Nikolo Žižića in Lamina Dialla, ki je bil zaradi nasilne igre kaznovan s kar tremi tekmami prepovedi igranja.

Damir Hadžić, branilec koprskega prvoligaša, ki je predčasno končal obračun z Domžalčani, je tekmo prepovedi odslužil že na včerajšnji tekmi z Olimpijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…