Znani so sklepi disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije za 25. krog Prve Lige Telekom Slovenije. Največ bosta v skupno blagajno prispevala večna tekmeca, ki sta v Stožicah nazadnje igrala večni derbi.


Nogometni klub Olimpija je zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, prižiganja večje količine bakel na tribuni, bakl in petard odvrženih na igralno površino, sprožitve močnejše detonacije, žaljivega skandiranja, razvitja transparenta z žaljivo vsebino, žaljivega vzklikanja sodniku ob upoštevanju predkaznovanosti kaznovan z 3.550 EUR.

Tudi Mariborčani so kaznovani zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, prižiganja bakel na tribuni, bakl odvrženih na rob igrišča, žaljivega skandiranja, razvitja transparenta z žaljivo vsebino, ob upoštevanju predkaznovanosti jim je disciplinski sodnik prisodil 3.300 EUR kazni.

Veliko dela je imel disciplinski sodnik tudi z Ankarančani, zaradi nešportnega vedenja več igralcev (4 rumeni kartoni in 3 rdeči kartoni) jim je izrekel denarno kazen v višini 420 EUR. Prav tako pa je kaznoval Patrika Bordona z eno tekmo prepovedi, Žana Humarja in Vedrana Gerca pa z dvema tekmama prepovedi.

Z denarno kaznijo sta bila kaznovana tudi Gorica in kranjski Triglav. Primorci bodo morali zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev ob upoštevani predkaznovanosti v skupno blagajno prispevati 400 EUR. Medtem bodo morali Gorenjci v skupno blagajno prispevati 300 EUR, prav tako zaradi nespretnega in neprimernega vedenja navijačev, pri kazni je bila upoštevana predkaznovanost.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić: Bilo je prelepo

V oddaji Skozi rumena očala je gostil tudi Senijad Ibričić, ki bo v novi sezoni opravljal …