Včeraj smo spremljali obračun med predzadnjim Aluminijem in zadnjimi Radomljami. Dobro je kazalo Aluminiju, a so Radomlje v razmaku dveh minut zadele dvakrat in tako poskrbele za novo točko.


Prva priložnost prvega polčasa šele v 25. minuti, ko je z glavo streljal Varga, a je bil Janžekovič na pravem mestu. Štiri minute kasneje so resno zapretili tudi “šumarji”, sprožil je Pečnik, Marjanović pa je s kar nekaj težavami strel vendarle obranil. V 40. minuti pa veselje za nogometaše Aluminija, po lepi podaji Pečnika je z glavo zadel Prša. V izdihljajih prvega polčasa je sprožil še Božič, a tudi tokrat Janžekovič ni imel težkega dela.

V prvi minuti nadaljevanja pa takoj enajstmetrovka za Aluminij. Uspešno jo je izvedel Đerlek. Nato pa se je začela ofenziva Radomelj. Če je v 51. minuti veselje še preprečila prečka pa je v 53. minuti prav prečka Vargi pomagala do zadetka. Varga je bil za kak korak tudi v prepovedanem položaju, a sodniki tega niso opazili. Le dve minuti kasneje pa že izenačenje, z lepim zadetkom z roba kazenskega prostora je izenačil Guček. Do konca srečanja se je zvrstilo še kar nekaj priložnosti, omeniti gre tisto iz 92. minute, ko so prečko znova zadeli nogometaši Radomelj.

Prepovedan položaj si lahko na spodnji povezavi pogledate od 2:40 naprej.

Radomlje – Aluminij 2:2 (0:1)

Varga (53′), Guček (55′); Prša (41′), Đerlek 11-m (47′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…