Ljubljančani so danes izvedeli ime morebitnega nasprotnika v tretjem predkrogu lige prvakov. Za obračun z Legio ali Zrinjskim bodo morali zmaji na povratni tekmi v Žilini nadoknaditi zamujeno s prve tekme v Stožicah, še prej pa čaka četo trenerja Rodolfa Vanolija uvodno dejanje državnega prvenstva.


Svoja pričakovanja pred začetkom Prve lige Telekom Slovenije nam je opisal tudi Denis Klinar, ki se je pred prejšnjo sezono v zmajevo gnezdo preselil iz velenjskega Rudarja. Še prej je bočni branilec povzel srečanje proti Slovakom: ”To je bila naša prva uradna tekma in seveda smo vsi veliko pričakovali od dvoboja ter smo seveda razočarani, toda potrebno je stopiti skupaj in pokazati boljšo igro proti Celju, da vidimo, kako stojimo v slovenskem prvenstvu.”

Olimpija v pripravljalnih tekmah vsaj glede na rezultate ni blestela, če izvzamemo dvoboj proti Promoteamu, ki je trajal zgolj eno uro, pa je prvi zadetek v pripravljalnem obdobju dosegla v generalki proti Celticu. Zmaji se bodo morali že kmalu osredotočiti na domače prvenstvo, kjer bodo v vlogi favorita, saj bodo branili naslov prvaka. Pri uresničevanju zastavljenih ciljev bodo pomagala tudi nova zveneča imena, prihod okrepitev pa je pozdravil tudi Klinar.

Hitronogi branilec se v mestu ob Ljubljanici odlično znajde, pričakuje pa težak boj na vsaki tekmi, saj se prvenstvo dobiva tudi na najmanjših tekmah.  Zagotovo ima ekipa velike apetite, krajši pogovor po sredini tekmi pa je zaključil z naslednjimi besedami: ”Dvoboj s Celjem bo zagotovo pokazatelj, kakšna ekipa smo, velike ekipe se vrnejo tudi po takšnih porazih. S pomočjo publike je Celje zagotovo premagljivo, toda vse je na nas samih,  v naši morali in šampionski ekipi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…