Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj, je imel tudi po 11. Krogu Prve Lige Telekom Slovenije nekaj dela.


Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – prižiganja bakel na tribuni, žaljivega skandiranja sodniku, je najvišjo kazen v preteklem krogu prejel aktualni državni prvak, ki bo moral v skupno blagajno pripevati 1.650,00 EUR. Pri izreku kazni se je upoštevala predkaznovanost.

Skupaj 1000,00 EUR pa bo kluba Muro in Maribor stal nedeljski derbi na Fazaneriji. Črno-beli bodo morali v skupno blagajno zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – prižiganje bakel na tribuni v skupno blagajno prispevati 150,00 EUR, pri izreku kazni se je upoštevala predkaznovanost, ter olajševalna okoliščina, pisna izjava kluba. Mariborčani bodo morali v skupno blagajno prispevati 850,00 EUR prav tako zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – prižiganja bakel na tribuni, odvrženi bakli ob rob tribune. Pri izreku kazni Štajercem se je upoštevala predkaznovanost.

Ivan Kontek branilec Aluminija, je proti Triglavu prejel rdeč karton in bil izključen, disciplinski sodnik mu je izrekel tekmo prepovedi.  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaš Domžal prevzel vodenje nižjeligaša

Dvaintridesetletni Slobodan Vuk, sicer najboljši strelec v zgodovini domžalskega prvoligaš…