Disciplinska komisija Nogometne zveze Slovenije je nogometnemu klubu iz Nove Gorice zaradi neprimernega obnašanja navijačev naložila denarno kazen.


Na tekmi 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Gorico in Rudarjem v Novi Gorici, ki se je končala brez zadetkov, se domači navijači niso primerno vedli, zato je njihov klub prejel kazen v višini 400 evrov. Namestnik disciplinskega sodnika, Roman Rogelj je v svojem kratkem poročilu navedel, da se je domača navijaška skupina vedla nešportno, neprimerno, ob tem pa je uporabljala pirotehnična sredstva.

V naslednjem 24. krogu pa ima peterica nogometašev prepoved nastopa zaradi kartonov. Domžalčani bodo v Velenje odpotovali brez Uroša Koruna in Žana Majerja. Trener Gorice Luigi Apolloni bo na primorskem derbiju v vezni vrsti pogrešal Brazilca Leonarda. Predzadnja Krka se bo proti Zavrču morala znajti brez izkušenega Zorana Zeljkovića. Zaradi izključitve na večnem derbiju pa je Dejan Djermanović že prejšnji teden prejel visoko kazen –  štiri tekme prepovedi igranja, medtem ko epiloga o domnevnem rasizmu še vedno ni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…