Adam Delius (FOTO: NK Olimpija Ljubljana)

Novi predsednik Olimpije Adam Delius je bil kljub izpadu proti Kopru na pokalni tekmi navdušen nad navijači. V Stožicah se je zbralo skoraj dva tisoč navijačev, ki so poskrbeli za navdušujočo vzdušje in več kot očitno navdušili novega predsednika.


»Želeli smo si več, verjeli smo v polfinale pokala. Žal se ni izšlo po naših željah, toda ekipa je dala vse od sebe. Nogometaši so se borili po najboljših močeh in pustili srce na igrišču. A včasih je treba tekmecu priznati premoč. Mi smo mu jo tokrat, vendar se bomo vrnili še močnejši. Ob tem bi se želeli zahvaliti vsem, ki ste nas podprli na pokalni tekmi s Koprom. Več kot 1500 se vas je zbralo v Stožicah, vsi skupaj pa ste pripravili imenitno vzdušje. Ponosni smo na to, da imamo takšne navijače! Zato hvala, Ljubljana! In hvala vsi navijači Olimpije!« je bil navdušen predsednik Adam Delius, katerega zapis je bil deljen na spletni strani NK Olimpija Ljubljana.

Olimpija je v pokalni tekmi s Koprom izpadla iz tekmovanja, saj je njihove sanje po napredovanju že v četrti minuti prekinil Kaheem Parris. Končni rezultat tekme je bil 1:0 za Koprčane.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Kastelic
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karničnik: Mura zame ni pokazala zanimanja

Bliža se začetek spomladanskega dela prvenstva, že v prvem krogu pa bomo v Celju spremljal…