Včerajšnji uvodni obračun 22. kroga Prve Lige Telekom Slovenije je presenetljivo pripadel orlom, ki so v končnici dvoboja na krilih Tijanića uspeli rezultat preobrnit.


Orli so včeraj vpisali še tretjo zaporedno spomladansko zmago in so tako edina ekipa s stoodstotnim izkupičkom v nadaljevanju sezone. Trener orlov Dejan Dončič je po zmagi poudaril, da svoje igralce še vedno navaja, da je vsaka tekma pomembna: »Jaz moje igralce navajam, da je vsaka tekma pomembna, ne glede na to ali igraš proti Olimpiji ali Mariboru. Vsaka tekma, vsak meter na igrišču je pomemben.

Trener Olimpije Robert Pevnik je kakopak lahko razočaran, po tem ko so njegovi varovani že imeli v žepu tri točke. Kot je po srečanju poudaril, so njegovi varovanci bili v končnici srečanja premalo skoncentrirani: »Odličen prvi polčas, veliko priložnosti, slaba koncentracija v zaključku napada. Tudi odličen začetek drugega polčasa, zgrešena enajstmetrovka. V nogometu rečeš, da te priložnosti ki jih ne izkoristiš »drago stanejo«, v zaključku slaba koncentracija. Triglav je obrnil na 2:1, jaz jim čestitam na zmagi.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znana enajsterica sezone in podeljene nagrade za najboljše igralce v 1. SNL

Krog pred koncem so člani sindikata SPINS izbrali najboljše posameznike v Prvi Ligi Telema…