Kot so sporočili iz kranjskega prvoligaša sta se NK Triglav Kranj in trener Dejan Dončič dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Šestinštiridesetletni Ljubljančan je klub prevzel pred začetkom minule sezone, v lanski sezoni z njim izpolnil rezultatski cilj. V letošnji sezoni pa Kranjčanom ne gre in ne gre, saj imajo po 10. krogih Prve Lige Telekom Slovenije orli ob dveh zmagah, kar osem porazov.


»V dani situaciji smo se vse vpletene strani strinjale, da je to korak, ki mora biti narejen. Dejanu se iz srca zahvaljujemo za vse, kar je storil v Triglavu in tega ni bilo malo. V Kranju je pustil močan pečat, odločno pomagal klubu na še višjo raven in izpolnil zastavljene cilje v minuli sezoni. Skupna zgodba je bila zastavljena na zdravih temeljih in z jasno vizijo, a se je na tej točki zaključila. V prihodnje mu želimo ogromno sreče in uspehov,« je dejal športni direktor Siniša Brkič.

 Vodstvo Triglava bo danes začelo pogovore z morebitnimi nasledniki na mestu glavnega trenerja, do nadaljnjega pa bo ekipo vodil dosedanji pomočnik trenerja. Kranjčane naslednja tekma čaka že ta četrtek, ko bodo gostili ekipo kidričevskega Aluminija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov prvoligaški skalp za Gorico, Kouter ob debiju do remija v Zagrebu

Nogometaši Gorice so na drugi pripravljalni tekmi s 3:1 ugnali banjaluški Borac, lani tret…