Končano je glasovanje za igralca 22. kroga v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Igralec 22. kroga je prepričljivo postal igralec kranjskega Triglava David Tijanić z kar 49 odstotki vaših glasov. Drugo mesto si je priboril kapetan Maribora Marcos Tavares z 26 odstotki vaših glasov, tretje mesto pa je osvojil igralec Domžal Adam Gnezda Čerin.


David Tijanić si je naziv najboljšega igralca kroga priboril z dvema zadetkoma na tekmi proti ljubljanski Olimpiji, ko je najprej izenačil rezultat po strelu iz bele točko, na koncu v četrti minuti sodnikovega dodatka pa z natančnim strelom preobrnil rezultat v korist orlov, ter poskrbel za še tretjo zaporedno zmago Kranjčanov.

Enaindvajsetletni igralce orlov je za uradno spletno stran Kranjčanov dejal, da si je zmaga proti Olimpiji enostavno želela k njegovi ekipi: »Že pred tekmo nam je bilo jasno, da bo to sila zahteven obračun. Olimpija ima nadvse kakovostne nogometaše, sploh krila, ki vselej prodirajo proti golu. A enkratno smo se taktično postavili in se borili do zadnjega. Vsa čast celotni ekipi, enostavno nas je tokrat zmaga želela. Ni zanemarljivo, da smo bili brez Luke Majcna, ki igra odlično in zna izjemno zadržati žogo. V njegove čevlje je zelo dobro vstopil Tom Žurga, a tudi sam način igre je bil tak, da smo prežali na protinapade. Na koncu se nam je taktična zamisel izšla in osvojili smo tri pomembne točke. Na začetku sem se malce lovil, saj položaj krilnega napadalca ni ravno pisan na mojo kožo. Kasneje je steklo, trener je opravil nekaj menjav mest in izteklo se je enkratno. Pri najstrožji kazni sem se počutil dovolj odločno in samozavestno, pa tudi navodila trenerja so bila, naj se za strel odloči tisti, ki se v danem trenutku počuti tako. Nisem veliko razmišljal, vzel sem žogo in dosegel zadetek.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…