Ljubljanska Olimpija tudi po dveh krogih ostaja pri polnem izkupičku. Po zmagi nad novomeško Krko, so zeleno-beli včeraj premagali še Radomlje, čeprav se srečanje za zmaje ni najbolje začelo, a so v nadaljevanju obračuna zabili kar štiri zadetke. A veselje ob zmagi je po tekmi skazil prihod v slačilnico.


“Najbolj pomembna je zmaga. Ni bilo lahko po hitro prejetem zadetku, a smo se hitro pobrali in bili za vztrajnost ter potrpežljivost ob pravem trenutku nagrajeni z golom Rodića. V nadaljevanju smo vsilili svoj ritem igre, ki ga domačin ni uspel več slediti. Terensko premoč smo kronali s tremi zadetki in tekmo mirno zaključili v svojo korist. Ta zmaga nas nikakor ne sme uspavati, saj moramo nadaljevati v podobnem ritmu tudi na naslednjih tekmah,” je po tekmi za spletno stran kluba dejal Nik Omladič, ki je bil eden najzaslužnejših za zmago Olimpije. Z mislimi pa se je v bodočnost že ozrl, tudi strateg Darko Karapetrović, ki je dodal, da so bili njegovi varovanci za podcenjevanje ob začetku tekme hitro kaznovani: “Na začetku smo malce podcenili nasprotnika in bili za takšen pristop hitro kaznovani. Na srečo smo zadeli ob pravem trenutku, fantom pa sem v garderobi naložil, naj nadaljujejo s svojo igro. Vršili smo konstanten pritisk, kar se nam je obrestovalo s tremi novimi zadetki v drugem polčasu. Zmaga je potrditev dobrega dela v premoru, sedaj pa so naše misli že osredotočene na naslednjega nasprotnika.”

Zmago zeleno-belih je skazil tudi neljub dogodek, saj so Ljubljančani po prihodu v slačilnice ugotovili, da so bili oropani. Iz PU Ljubljana so sporočili, da je bilo oškodovanih 13 oseb in klub, po prvih podatkih je škode za šest tisoč evrov, a ocena še ni do, po nekaterih ocenah naj bi bilo škode za 20 tisoč evrov. Na spletni strani RTV Slovenija so včeraj poročali, da naj bi bili po neuradnih informacijah za dogodek odgovorni Green Dragonsi, a so se slednji na svoji Facebook strani od dogodka že distancirali in ga obtožili, dogodek pa je obtožil tudi strateg zmajev: “Nedvomno je slast zmage skazil dogodek med tekmo, ko so igralci ostali brez svojih osebnih stvari. Žal mi je, da se takšne zadeve dogajajo, a jih je potrebno obsoditi in v bodoče storiti vse, da do podobnih tatvin ne bi več prihajalo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…