Ljubljančani so se včeraj odpravili na krajše priprave v Čatež, kjer bodo pod vodstvom trenerja Darka Karapetrovića, pomočnika Aleksandra Radosavljevića in novopečenega trenerja vratarjev Dina Šeremeta, pilili pripravljenost in formo na nadaljevanje ligaških obveznosti, ki so jih sicer pričeli z zmago nad novomeško Krko.


“V Čatežu bomo imeli idealne pogoje, da v miru oddelamo treninge in nadgradimo vse, kar smo do sedaj že ustvarili. Delali bomo na uigravanju in vključevanju novih članov v ekipo, poizkušali bomo dodatno izpiliti formo,” je za klubsko spletno stran Olimpije povedal 38-letni trener zeleno-belih, ki se je imel minuli vikend možnost zoperstaviti tudi velikemu Joseju Mourinhu. Zeleno-beli so se proti Londončanom dobro upirali in tako nakazali, da bi lahko bila letošnja sezona, po razočaranju v minuli, precej boljša. Ljubljančani bodo zaradi prestavljenih obračunov z Koprčani in Mariborčani kar tri tedne brez ligaških obveznosti, kar bo umirjeni strateg izkoristili za povečanje aktivnosti na treningih: “Kondicijsko smo dobro pripravljeni, a bomo vseeno v naslednjih dneh malce stopili na plin. Glede na to, da sta bile dve tekmi prvenstva prestavljeni, nam je srečanje s Chelseajom prišlo še kako prav. V soboto bomo spet odigrali prijateljsko tekmo in tako ostali v tekmovalnem ritmu. Veseli me, da je ekipa zaenkrat zdrava, manjše bolečine v hrbtu čuti Matic Fink, a mislm, da bom nanj lahko računal na srečanju proti Radomljam.”

38-letni trener se je dotaknil tudi vrnitve Milenka Ačimovića, ki je znova prevzel mesto športnega direktorja, s katerim že ima izkušnje, saj je bil na istem delovnem mestu že v letih 2011 in 2012: “To je velik plus za naš klub. V tem trenutku je bilo to najboljše kar se nam je lahko zgodilo. Mileta poznam zelo dobro, ve kaj dela, je dober človek in velik profesionalec. Prepričan sem, da bo z njim Olimpija zrasla. Predstavlja tudi velik motiv za igralce, saj bodo dajali še več od sebe, če jim hrbet krije osebnost kot je Aćimović.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…