Ljubljančani so po sredinem porazu v Novem mestu, kjer v treh tekmah še niso uspeli osvojiti niti točke, včeraj še povečali krizo koprskega prvoligaša. Primorci so v zadnjih osmih krogih osvojili vsega šest točk, kar je zagotovo manj od pričakovanj, prav nasprotno pa gre zmajem, ki so v desetih odigranih tekmah osvojili 21 točk. Zmaga nad kanarčki je bila šesta v letošnji sezoni.


“Ni bilo lahko po sredinem porazu, saj smo bili tako kot v Domžalah boljši od nasprotnika, a žoga ni želela v mrežo. Tokrat se je zgodilo ravno obratno. Vse svoje priložnosti smo uspeli izkoristiti v pravem trenutku in s tem onemogočili nasprotnika, da razvije svojo igro. Čestitam fantom na odlični igri in popolnoma zasluženi zmagi,” je za spletno stran ljubljanskega prvoligaša uvodoma dejal domači strateg Darko Karapetrović, ki je v mesecu dni še drugič ugnal koprsko zasedbo. Ljubljančani so se po zaslugi Radomljanov, ki so v Domžalah remizirali z Mariborom, slednjim znova približali tudi na lestvici, saj večna tekmeca po enajstem krogu loči le točka, že v soboto pa se bodo zeleno-beli in vijoličasti spopadli v Ljudskem vrtu. 38-letni strateg o obračunu v Ljudskem vrtu še ni želel preveč razpredati, saj bo imelo moštvo do tedaj na voljo še precej treningov: “Pustimo sedaj Maribor. Imamo še cel teden časa, da se temeljito pripravimo na naslednjega nasprotnika. Nam je pomemben vsak trening, ki ga posvečamo individualnemu in moštvenemu napredku. Veseli me, da so nekateri posamezniki na najboljši možni način izkoristili ponujeno priložnost in mi zadali sladke skrbi pred naslednjo tekmo.”

“Težko se je bilo vrniti po sredinem porazu v Novem mestu. Dobro smo se pripravili na treningih, stopili skupaj in tekmo smo dobro odigrali, zadeli kar štirikrat, po dolgem času izkoristili tudi enajstmetrovko in zasluženo zmagali,” pa je po zmagi nad Koprom dejal Nemanja Mitrović, ki je tudi tokrat svojo nalogo zelo dobro opravil.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…