Napovedovalo se je in zgodilo se je. Dario Kolobarić in Koper sta se predčasno sporazumno razšla po ne preveč bleščečem sodelovanju.


Novi športni direktor Koprčanov Ivica Guberac se je očitno resno lotil zadeve. Po sporazumni prekinitvi dogovora z Luko Šušnjaro in po prihodu Matthiasa Fanima, so se sedaj razšli še z 22-letnim napadalcem.

Dario Kolobarić je poleti prišel kot zveneča okrepitev in zamenjava za odhajajočega Lamina Colleya. Njegov prihod se ni izšel ravno po načrtih primorskega kluba. Prav tako pa s svojo minutažo posebej zadovoljen ni mogel biti niti napadalec, ki je zastopal slovensko reprezentanco v mlajših selekcijah. V državnem prvenstvu je zgolj 5 tekem pričel v udarni enajsterici.

Za Koper je, v Bosni in Hercegovini rojen nogometaš, zbral 18 nastopov, dosegel pa je le 3 zadetke, in to vse v pokalnem tekmovanju proti nižjeligašu iz Cirkulan.

Njegova primorska avantura se je tako klavrno zaključila, podobno kot tista predhodna v Belorusiji pri Shakhterju iz Soligorska. V upanju, da najde dobro formo, ki jo je prikazoval v Domžalah, si bo sedaj moral poiskati novega delodajalca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…