Domžalčani bodo v nedeljo ob 17. uri proti Olimpiji še zadnjič v letu 2021 stopili na teren pred svojimi navijači, tokratno slovo pa bo prav posebno. Rumene namreč ta vikend čaka premiera težko pričakovanega dokumentarca, ki slavi sto let delovanja kluba, nedeljski obračun pa bo minil tudi v znamenju dobrodelne akcije.

Že danes ob 13.45 uri bo na drugem kanalu RTV Slovenija premierno predvajan dokumentarni film z naslovom 100 let NK Domžale. V njem bodo gledalci lahko podoživeli najzanimivejše trenutke domžalskega kluba ter njegovo pot od skromnih začetkov pa vse do zlatih časov, v katerih so rumeni nekaj časa vladali slovenskemu nogometnemu prostoru. Domžalčani so v stoletju obstoja osvojili šest lovorik, in sicer so po dvakrat osvojili naslov prvaka, pokalno tekmovanje in tudi superpokal. V dokumentarcu bodo nastopili zanimivi gostje, v njem pa se bodo dotaknili tudi nadaljnjih načrtov v razvoju kluba.

Nedeljski obračun z Olimpijo bo prav tako minil ob posebnem programu, saj bodo pri dvakratnih državnih prvakih, ob zdaj že tradicionalnem sodelovanju z Anino zvezdico, organizirali zbiranje hrane za socialno ogrožene družine. Vsak obiskovalec si bo namreč ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom trajanja (testenine, riž, mleko, konzerve, piškoti, kosmiči, sladkor, moka, sol, …) lokalni derbi lahko ogledal brezplačno. Akcija zbiranja hrane bo v klubskem lokalu potekala vse do 12. decembra.карта рассрочки с 18 лет


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…