Konec tedna bodo zopet zaživele prvoligaške zelenice. V prestopnem roku je Triglav zapustilo nekaj igralcev, zato so Gorenjci pripeljali še dva novinca. Prvi je 20-letni napadalec Milan Đajić, drugi pa je 22-letni vezist Niko Snoj.


V tem prestopnem roku je Triglav zapustilo precej igralcev. Đurković je okrepil Olimpijo, Jelar se je preselil v Domžale, brata Poplatnik sta sodelovala s selekcijo SPINS-a na turnirju FIFPro, ostali pa še iščejo nove sredine. Ker pa Kranjčani nimajo denarja za izkušene igralce, se radi ozrejo in ponudijo priložnost mladim perspektivnim igralcem iz nižjih lig. Nekaj mladih nogometašev se je v pripravljalnem obdobju pridružilo treningom Triglava in zaigrali na štirih pripravljalnih tekmah. Pred dvema tednoma so Kranjčani predstavili tri nove igralce, danes pa še dva nova nogometaša. Prvi je 20-letni napadalec Milan Đajić, otrok Olimpije, je svojo kariero nadaljeval pri ljubljanski Svobodi. Zaradi finančnih težav pa so številni nosilci zapustili viški klub. Đajić  se je pridružil ekipi Ivančne Gorice, kjer je v minuli sezoni s 13 zadetki postal četrti strelec 3. SNL. Drugi novinec je 22-letni vezist Niko Snoj, ki je v minuli sezoni igral za drugoligaša Radomlje, kjer je zbral 30 nastopov in na svoj račun vpisal 3 zadetke. Oba omenjena igralca bosta Kosiću na voljo že na prvi prvenstveni tekmi v nedeljo, ko v Kranj prihaja “italijanska” Gorica.

Pred začetkom sezone so Kranjčani odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo z mladinci. Tekma je dala trenerju Kosiču dodatne informacije o trenutni pripravljenosti ekipe in posameznih igralcev. V zadnjih dneh so Kranjčani delali predvsem na grajenju igre, na kombinatoriki s kratkimi podajami. V ekipo sta se po poškodbi uspešno vrnila pomembna člana prve ekipe Klemen Šturm in Žan Pelko. Nekaj igralcev pa še vedno ni popolnoma nared. Težave imata še Lamin Diallo ter Bernard Stjepanovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…