Celjani bodo v novo sezono krenili v precej spremenjeni igralski zasedbi, saj Areno Petrol zapušča kar osmerica nogometašev, moštvu trenerja Simona Rožmana pa bodo priključili pet obetavnih mladincev.


V novi sezoni celjskega dresa tako ne bodo več nosili Boban Vasov, Ivan Jovanović, Miha Korošec, Matej Centrih, Marijo Močić, Tadej Gaber, Nace Ermenc in Domen Rozman, ki sicer v minuli sezoni niso zbrali ravno velikega števila minut. Celjani se bodo prvič zbrali v ponedeljek, 16. junija, ko bodo pričeli s pripravami na novo sezono, na uvodnem treningu pa se bodo članskem moštvu priključili tudi mladinci Nino Pungaršek, Matic Marcius, Jon Šporn, Blaž Zbičajnik in Rok Kidrič. Celjani bodo pripravljalno obdobje, v katerem bodo grofje odigrali tudi deset pripravljalnih tekem, izkoristili tudi za preizkus morebitnih okrepitev, ki se bodo skušali dokazati trenerskemu štabu.

Kot so še zapisali na spletni strani celjskega kluba, bo zaradi poškodbe križne vezi priprave in prvi del sezone moral izpustiti hrvaški vezist Igor Jugović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…