V taboru Celja si želijo okrepiti položaj bočnega branilca. Glavna kandidata sta Gregor Sikošek in Žan Karničnik.


Celjski strateg je imel skozi letošnje prvenstvo številne težave z odsotnostjo igralcev na položaju bočnih branilcev. Tako je moral nekajkrat to pozicijo pokriti tudi Dušan Stojinović, ki je primarno sicer osrednji branilec.

Vse več se s klubom iz knežjega mesta povezuje nogometaša Maribora Gregorja Sikoška in člana bolgarskega Ludogorca Žana Karničnika.

Sikošek je v minulih dneh s strani športnega direktorja Marka Šulerja prejel ultimat, v katerem ima nogometaš Maribora na voljo podaljšanje pogodbe ali pa sedenje na klopi za rezervne nogometaše. Namreč trenutna pogodba 28-letnika se izteče konec maja prihodnje leto. To je seveda pritegnilo pozornost Celja, ki ga lahko v poletnem prestopnem roku v svoje vrste zvabi kot prostega igralca.

Karničnik na drugi strani ne uživa igralnega časa, ki bi si ga želel. Za Ludogorec je v aktualni sezoni pod taktirko slovenskega stratega Anteja Šimundže v bolgarskem prvenstvu zbral zgolj 5 nastopov. Prestop v celjske vrste bi mu lahko omogočil številčnejšo minutažo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…