S pripravami na sezono 2013/14 so popoldne pričeli tudi nogometaši Celja. Strateg Celjanov Simon Rožman, ki je grofe vodil že v zaključku minule sezone, je na uvodnem treningu pozdravil trideseterico nogometašev, med njimi je bilo tudi nekaj nogometašev, ki bodo skušali svoje sposobnosti dokazati strokovnemu štabu in si prislužiti podpis pogodbe.


“Z uvodom tega pripravljalnega obdobja sem zadovoljen, saj so se fantje držali navodil in so vsi zelo korektno opravili individualni program dela, ki je temeljil na osnovni vzdržljivosti. Prav slednja bo v ospredju tudi v uvodu tega pripravljalnega obdobja. Na treningih in kasneje tudi skozi tekme bomo skušali čim prej sestaviti zametke moštvene taktike. Vzdušje med nami je sicer dobro, fantje so motivirani in željni dela, tako da lahko z optimizmom pričakujemo nadaljevanje pripravljalnega obdobja,” je za spletno stran celjskega kluba povedal Simon Rožman, ki mu bosta pri delu pomagala pomočnik Aleš Kačičnik in kondicijski trener Dani Ošep.

Potem ko so se Celjani poslovili od osmerice nogometašev, je jasno tudi, da kariere na celjski Areni Petrol ne bo nadaljeval Nejc Kolman, ki ima zanimivo ponudbo iz tujine. 25-letni Tolminec je v minuli sezoni v dresu Celja odigral 22 tekem in dosegel en zadetek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…