Grofe bo tudi v prihodnji sezoni vodil Simon Rožman, so sporočili iz celjskega prvoligaša. Najmlajši prvoligaški trener je mlado moštvo prevzel sredi aprila, po odstopu bivšega trenerja Miloša Rusa, in ekipo popeljal do osmega mesta.


“Najprej bi se rad iskreno zahvalil vodstvu kluba za izkazano zaupanje. Veseli me, da smo našli skupen jezik in da bomo lahko posledično nadaljevali z začrtanim delom. Glavni vodili članskega moštva bosta tudi v prihodnje trdo delo in pravi odnos, zato sem prepričan, da lahko s skupnimi močmi dosežemo marsikaj,” je za spletno stran celjskega kluba povedal Rožman, ki je v minuli sezoni moštvo vodil na šestih tekmah ter dosegel dve zmagi, remi in tri poraze. Za spletno stran grofov je spregovoril tudi športni direktor Ambrož Krajnc, ki tako kot Rožman ni skrival zadovoljstva ob podaljšanju sodelovanja: “Po rezultatsko uspešnem zaključku minule sezone, še posebej pa po vtisu, ki ga je člansko moštvo pustilo v zadnjem času, je bil Simon Rožman brez dvoma naš prvi izbor. Zadovoljstvo ob sklenjenem dogovoru je veliko, saj gre za domačegain ambicioznega trenerja, ki si je pot do položaja članskega trenerja utrl z dolgoletnim dobrim delom v šolskem nogometnem centru.”

Rožmanu bo pri delu tudi v prihodnje pomagal Aleš Kačičnik, sicer nekdanji branilec rumeno-modrih, ki je v igralski karieri v dresu Celja zbral 150 nastopov. Kot so še sporočili iz Celja, se bo člansko moštvo znova zbralo 16. junija, v prihodnjih dneh pa naj bi bilo več znanega tudi o kadrovskih spremembah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…