Nogometaši Triglava so se na pomožnem terenu osrednjega gorenjskega nogometnega stadiona danes pomerili s Celjani. Gostje so na koncu domov odnesli zmago z 2:1. Celjane je v prvem polčasu po lepi akciji in predložku v kazenski prostor v vodstvo z glavo popeljal Jovanovič. V nadaljevanju pa je izenačil novinec v bordo dresu, Saša Marinkovič. Končni izid na zahtevnem terenu in ob sila mrzlem vremenu v gorenjski prestolnici je postavil prav tako novinec v celjskem dresu Bilali.


Nova tekma Kranjčane čaka že v nedeljo, ko se bodo varovanci Siniše Brkiča v Kopru pomerili s Slobodo iz Tuzle, ki jo vodi Miroslav “Ćiro” Blažević. Celjani pa bodo v soboto igrali z drugoligašem Aluminijem iz Kidričevega.

TRIGLAV 1:2 CELJE
Marinković; Jovanović, Bilali

Triglav – začetna postava: Pelko, Šturm, Šiljeg, Diallo, M. Poplatnik, Bukara, Denkovski, Kongnyuy, Palibrk, A. Poplatnik. Trener: Siniša Brkić.
Celje – začetna postava: Kotnik, Korošec, Vasov, Bilali, Vidmajer, Jugović, Kolman, Vrhovec, Zajc, Ploj, Jovanović. Igrali so še: Mujčinović, Žagar Knez, Centrih, Gaber, Miškić, Vidović, Bajde, Rajšel, Žurej. Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bo luknjo po odhodu Vrhovca krpal znanec slovenskih igrišč?

V medijih je odjeknila novica, da bi lahko Maribor, po odhodu Blaža Vrhovca, okrepil hrvaš…