Nogometaši Triglava so se na pomožnem terenu osrednjega gorenjskega nogometnega stadiona danes pomerili s Celjani. Gostje so na koncu domov odnesli zmago z 2:1. Celjane je v prvem polčasu po lepi akciji in predložku v kazenski prostor v vodstvo z glavo popeljal Jovanovič. V nadaljevanju pa je izenačil novinec v bordo dresu, Saša Marinkovič. Končni izid na zahtevnem terenu in ob sila mrzlem vremenu v gorenjski prestolnici je postavil prav tako novinec v celjskem dresu Bilali.


Nova tekma Kranjčane čaka že v nedeljo, ko se bodo varovanci Siniše Brkiča v Kopru pomerili s Slobodo iz Tuzle, ki jo vodi Miroslav “Ćiro” Blažević. Celjani pa bodo v soboto igrali z drugoligašem Aluminijem iz Kidričevega.

TRIGLAV 1:2 CELJE
Marinković; Jovanović, Bilali

Triglav – začetna postava: Pelko, Šturm, Šiljeg, Diallo, M. Poplatnik, Bukara, Denkovski, Kongnyuy, Palibrk, A. Poplatnik. Trener: Siniša Brkić.
Celje – začetna postava: Kotnik, Korošec, Vasov, Bilali, Vidmajer, Jugović, Kolman, Vrhovec, Zajc, Ploj, Jovanović. Igrali so še: Mujčinović, Žagar Knez, Centrih, Gaber, Miškić, Vidović, Bajde, Rajšel, Žurej. Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…