Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi. Tokrat so na domačem stadionu pred praznimi tribunami gostili Borac in se z Banjalučani razšli z remijem.

V knežjem mestu sta mreži obmirovali, čeprav so si Celjani priigrali nekaj lepih priložnosti. V prvem polčasu je dogajanje na terenu bilo takšno, kot je za pričakovati ob težkih vremenskih razmerah oziroma visoki poletni vročini. Domačini so se pritoževali predvsem nad grobo igro gostov in tudi nad sodnikom, od katerega so v uvodnih minutah zahtevali najstrožjo kazen. V drugem delu sta moštvi prikazali boljšo igro, lani tretjeuvrščeno ekipo Bosne in Hercegovine pa je sredi polčasa rešil tudi okvir vrat, ko je nekaj sreče zmanjkalo Ikwuemesiju. Državni prvaki iz sezone 2019/20 bodo s pripravami nadaljevali in že v sredo odigrali novo prijateljsko srečanje, ko bo na celjskem stadionu gostoval Sarajevo.

Celje – Borac 0:0
Začetna postava Celja:
Rozman, Morozov, Vuklišević, Zec, Ajhmajer, Mayeuski, Svetlin, Kouter, Božić, Gbamble, Iličić. Igrali so še: Jurhar, Zabukovnik, Milić, Ljutić, Brecl, Vrbanec, Janjičić, Sokler, Bajde, Ikwuemesi.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Novinec v napadu Gorice že zadeva

Gorica bo v nadaljevanju sezone v napadu računala tudi na storitve 24-letnega hrvaškega na…