Vodstvo celjskega kluba je podaljšalo pogodbe s tremi nogometaši. Potem ko so se pred dnevi poslovili od osmerice nogometašev, so se za nadaljevanje sodelovanja dogovorili z Igorjem Jugovićem, Marko Krajcerjem in Maticem Žitkom.


Branilcema Krajcerju in Žitku je po koncu minule sezone potekla pogodba z vodstvom celjskega prvoligaša pa sta se dogovorila za enoletno podaljšanje, medtem ko je imel Jugović, zaradi poškodbe križnih vezi bo izpustil prvi del sezone, s klubom še enoletno pogodbo, ki pa jo je s podpisom nove podaljšal še za eno leto. Zato pa se po neprijetni poškodbi v moštvo zopet vrača Krajcer, ki je izpustil spomladanski del sezone, a je trenutno že povsem okreval in bo priprave začel z ekipo. Ob podaljšanju sodelovanja je za spletno stran kluba povedal sledeče: “Moja rehabilitacija je na srečo že pri koncu. Tečem lahko normalno in povsem brez bolečin. Priprave bom tako začel s polno obremenitvijo. Upam, da se bom v prihodnje izognil poškodbam in bom tako lahko pomagal temu mlademu moštvu. Prepričan sem, da imamo ustrezno kakovost, če nam bo naklonjena tudi športna sreča, ki je letos vse prevečkrat izostala, pa se lahko nadejamo tudi dobre uvrstitve v prihodnji sezoni.”

Celjani s pripravami, podobno kot še nekaj prvoligašev, začenjajo v ponedeljek, v novi sezoni pa jih bo vodil Simon Rožman, ki je moštvo prevzel po odhodu Miloša Rusa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…