Celjani so svoje vrste po odhodu Mihe Zajca okrepili z Anejem Lovrečičem, izkušenim primorskim vezistom, ki je dres celjskega prvoligaša nosil že med leti 2008 in 2010.


Lovrečič, ki je s Celjani po razhodu z makedonskim Vardarjem, nekaj časa že treniral, se je z vodstvom kluba dogovoril za enoletno pogodbo, založil pa je številko 25. 27-letni vezist se je razveselil vrnitve v Celje in ob podpisu dogovora za spletno stran kluba povedal: “Vesel sem, da sem se vrnil nazaj v Celje, kjer sem se vedno odlično počutil. Odločitev za podpis pogodbe je bila po nekaj opravljenih treningih in pogovorih s trenerjem ter športnim direktorjem precej lahka. Moštvo je mlado, premore ogromno potenciala, vtisi iz treningov pa dajejo jasno sliko, da je tudi kakovostno. Verjamem, da je Celje odlična odskočna deska za te mlade nogometaše, katerim želim s svojimi izkušnjami čim bolj pomagati. Vsekakor pa lahko igranje v Celju tudi meni pomaga pri nadaljnji karieri.”

Popularni ‘Lovro’ je nogometno pot začel v Kopru, se nato eno leto preizkušal pri italijanskem Lecceju in po povratku v Slovenijo dve leti igral za Celje, v dresu katerega je na 41 ligaških tekmah dosegel tudi 11 zadetkov, nakar je tri leta igral še za ljubljansko Olimpijo, v lanski sezoni pa je bil član romunskega Vasluija in že omenjenega Vardarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…