S tekmo med Celjem in Gorico se je zaključil 3. krog Prve lige Telekom Slovenije, minimalne zmage in prvih točk so se veselili Štajerci, medtem ko Goričani kot edini ostajajo še brez točk.


V prvem polčasu si nasprotnika nista priigrala veliko priložnosti, še najbližje zadetku so bili gostje v 11. minuti, ko je Kapić preigraval pred vrati Celjanov in v kazenskem prostoru zaposlil Mariniča, vendar je žoga za las zgrešila cilj. Tik pred odmorom je Kapić tudi sam poizkusil zadeti, njegov strel pa je končal visoko nad vrati domačih.

V drugi del srečanja so oboji krenili nekoliko bolj napadalno, prvi so znova zapretili gostje, poizkus Kapića pa je letel ravno v vratarja Rozmana. V 54. minuti so nenatančno merili Celjani, že minuto kasneje so grofje povedli, podajo Lupete v vratarjev prostor je za hrbet vratarja Sorčana potisnil Lovro Cvek. Gostje so po prejetem zadetku krenili po izenačenje, tudi tokrat so njihovi streli končali visoko nad vrati. Goričani so bili najbližje izenačenju v 86. minuti, ko je domača obramba preusmerila poizkus Lipuščka, iztržili pa so zgolj udarec iz kota.

V prihajajočem krogu bo Gorica znova gostovala, odpravili se bodo v Domžale, Celjani pa bodo že v petek merili moči v Kidričevem z domačim Aluminijem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…