Nogometaši kranjskega Triglava, ki se pripravljajo za nadaljevanje državnega prvenstva v Prvi ligi Telekom Slovenije, so včeraj v Kranju s 4:1 premagali tretjeligaša iz Medvod. Med strelce so se vpisali Ajdin Redžić, Luka Majcen, Aleš Poplatnik in Uroš Palibrk. Trener Kranjčanov Siniša Brkić je s pripravami zadovoljen ter napoveduje boj za deveto mesto in s tem obstanek v ligi.


Kranjčane, ki jih začetek pomladanskega dela sezone čaka prihodnji konec tedna, ko bodo gostili presenečenje tega prvenstva Zavrč, so do sedaj opravljenim delom med zimskimi pripravami lahko zadovoljni. Zimske priprave so začeli 8. januarja, v tem času so pet dni preživeli na Hrvaškem, med pripravami pa so odigrali veliko pripravljalnih tekem. “S pripravami sem zadovoljen. Na pripravah smo imeli 26 nogometašev, poškodovanih ni, vsi pa so tudi imeli priložnost, da se dokažejo na prijateljskih tekmah. Veseli me tudi, da mladi resneje trkajo na vrata prve ekipe, recimo Grvala in Udovič,” je povedal trener kranjskega nogometnega prvoligaša Siniša Brkić in se dotaknil tudi samih priprav na Hrvaškem, kamor so odšli z namenom, da se ekipa spozna, uigra in ustvari ogrodje za pomladanski del prvenstva: “V Medulinu smo v petih dneh odigrali štiri tekme in opravili pet treningov, kar je ogromna obremenitev za nogometaša, vendar napredujemo, smo uigrani, fantje se čutijo med seboj in za tekmo z Zavrčem bomo vsekakor pripravljeni. Mi bomo največja neznanka za ostale, ker imamo spremenjeno moštvo, in le verjeti moramo vase, pa se lahko nadejamo dobrim igram in izidom. Naš cilj je deveto mesto in s tem obstanek v ligi,” je za konec optimističen Brkić.

Do prve tekme v spomladanskem delu so Kranjčani včeraj odigrali že trinajsto pripravljalno tekmo. Na domačem terenu v Kranju so s 4:1 premagali tretjeligaša iz Medvod. Med strelce so se vpisali Ajdin Redžić, Luka Majcen, Aleš Poplatnik in Uroš Palibrk. Sledila pa bo še zadnja prijateljska tekma z Domžalami, s katerimi so na zadnji jesenski tekmi doživeli boleč poraz, ko so varovanci trenerja Luke Elsnerja goste iz Kranja premagali kar s 4:1.

TRIGLAV 4:1 JEZERO MEDVODE
Strelci: Redžić, Majcen, Poplatnik A., Palibrk

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…