Danes je upravni odbor NK Triglav sprejel odstopno izjavo trenerja članske ekipe NK Triglav. Po četrtem zaporednem porazu v spomladanskem delu Prve lige Telekom Slovenije je glavni trener gorenjskega prvoligaša Siniša Brkić podal svojo odstopno izjavo.


“Odstopam kot trener Triglava. Ne gre več naprej, rezultatov ni in jasno je, da moram prevzeti del odgovornosti nase. Zahvalil bi se vsem, ki so mi pred tremi leti ponudili priložnost za delo s člansko ekipo in fantom, s katerimi smo v tem času dobro delali. Klubu želim, da najde dobrega trenerja,” je po visokem porazu proti Ljubljančanom dejal razočarani Brkić, ki je v zaključku sezone 2009/2010 zasedel trenersko mesto članskega moštva Triglava.

Upravni odbor NK Triglav je naslednji dan sprejel Brkićevo odstopno izjavo in se mu ob tem najlepše zahvaljuje za trud, trdo delo in zgled ter mu zaželel tudi obilo sreče v nadaljevanju kariere. Vodstvo kluba intenzivno njegovega naslednika, do nadaljnjega pa bo člansko moštvo vodil Brkićev pomočnik Rajko Kondič.

Avtorica: Aljaska

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…