V Sežani smo spremljali dvoboj med Taborom in Domžalami. Tekma se je končala z najmanj priljubljenim rezultatom, tekmeca sta se razšla z remijem 0:0.


Domači so zapretili že v 1. minuti, ko je Guerrico lepo podal pred vrata, Bongongui je streljal, a ni uspel premagati odličnega Mulalića. V 15. minuti je sledila prva resnejša priložnost Domžal. Streljal je Husmani, a je njegov strel Koprivec uspel obraniti. Nato sta sledili dve lepi priložnosti Tabora, a se je obakrat izkazal Mulalić. Nato sta do konca prvega polčasa sledili še dve priložnosti Domžal, poizkušala sta Georgijević in Jurilj, a je oba strela ukrotil Koprivec.

Takoj na začetku prvega polčasa je zapretil Ibričić, ki je streljal z razdalje, a je odlični Koprivec žogo zaustavil. Do konca srečanja smo spremljali bolj medlo predstavo obeh ekip z nekaj polpriložnostmi, a brez zadetkov. V samem zaključku tekm so domači zapravili še najlepšo priložnost. Kljun je podal pred vrata, kjer se je sam pred vratarjem znašel Krivičić, a se je spotaknil ob žogo in priložnost za zadetek je splavala po vodi.

Tabor Sežana – Domžale 0:0 (0:0)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…