V okviru 10. kroga PLT sta se v Radomljah merila domačin in Bravo. Slednji je slavil še svojo peto zmago v letošnji sezoni in se z dvema tekmama več izenačil na vrhu lestvice s Koprom.


Prva polovica polčasa je bila izjemno mirna, brez pravih priložnosti. Zato pa smo v 25. minuti videli pravo malo umetnino Sandija Ogrinca, ki je najprej med nogami preigral Gučka, nato pa je matiral še vratarja Marjanovića. Prvo resnejšo priložnost so domači dočakali ob koncu prvega polčasa, ko je Guzina z lobom želel presenetiti Josipovića, a je žoga zletela preko vrat.

V drugem polčasu so prvi zapretili domačini, spet je poizkusil Guzina, a ni bil dovolj natančen. V 64. minuti pa so si nogometaši Brava priigrali enajstmetrovko, ki jo je uspešno realiziral Ogrinec, ki je tako še drugič na tekmi meril v polno. Domači so si do konca srečanja priigrali le še ene omembe vredno akcijo. V 75. minuti je Božić streljal proti vratom Brava, njegov strel pa je oplazil desno vratnico. Rezultat se do konca srečanja več ni spreminjal.

Radomlje – Bravo 0:2 (0:1)

Ogrinec (25′, 64′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Murin ključni člen potrjeno odsoten do spomladi

Potem ko si lanskega spomladanskega dela skoraj ni bilo mogoče predstavljati brez Luke Bob…