Nocoj bodo na sporedu še tri tekme slovenskega državnega prvenstva. Najprej se bodo na ljubljanskem stadionu Žak udarili nogometaši Brava in Tabora. Tekma bo na sporedu ob 15. uri. Šiškarji so poleg Kopra še edina neporažena ekipa v slovenskem prvenstvu. Na drugi strani so Sežančani pred reprezentančnim premorom izgubili proti Kopru, na domačem terenu pa so še brez točke. Priložnost bodo tako iskali na gostovanju v Ljubljani.


Radomljani bodo na domačem stadionu proti Kopru iskali pot iz niza štirih zaporednih porazov. Novinci v prvoligaškem tekmovanju so imeli v zadnjem času tudi primanjkljaj športne sreče, zaenkrat pa so s petimi točkami na 9. mestu, zgolj pred Aluminijem. Koper bo želel nadaljevati niz neporaženosti in še podkrepiti točkovno prednost na prvem mestu.

Aluminij bo v Kidričevem gostil Maribor, slednji bodo seveda v vlogi absolutnih favoritov. Kidričani so s štirimi točkami povsem na dnu prvenstvene lestvice, stanje v klubu pa je po dveh zaporednih porazih že lahko alarmantno. Seveda najbolj skrbi dejstvo, da Aluminij v tej sezoni sploh še ne pozna zmage. Mariborčani so na zadnji tekmi pred premorom remizirali z Bravom. To pot trener Rožman ne bo mogel računati na Blaža Vrhovca, ki je na tej tekmi dobil rdeči karton, sicer pa bo cilj Maribora obdržati stik z zgornjim delom lestvice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do remija proti Tuzli

Maribor je v Gornji Radgoni odigral še četrto pripravljalno tekmo in še na tretji zaporedn…