Olimpija v Kranju ni uspela zabeležiti še četrte zaporedne zmage, čeprav so bili večino tekme boljši od domačinov, toda svojih priložnosti niso znali izkoristiti.


“Odigrali smo zelo dobro tekmo, tako kot smo se zmenili, na koncu nam je zmanjkal samo gol, pika na i, da bi tekmo dobili. Treba čestitati Kranju na osvojeni točki, fantje so se dobro pripravili na nas, to se je tudi pokazalo z njihovo disciplino v obrambi,” je povedal kapetan Olimpije po prvem manjšem spodrsljaju zeleno-belih v letošnjem prvenstvu.

Zmaji so kljub izgubljenima dvema točkama bili zelo zadovoljni z igro ter velikim številom priigranih priložnost, Ilić je bil zelo optimističen glede nadaljnjih iger: “Ni nam uspelo prebiti njihovega zida, mi pa moramo iti pozitivno naprej. Osredotočiti se na naslednje tekmo in iti v njih z istim ciljem kot do sedaj.”

“Kranju nismo dopustili, da bi ogrozil naš gol niti v enem trenutku. Mislim, da je to eno pozitivna stran, ki gre v čast celi ekipi ne samo obrambi. Moramo iti iz tekme dvignjenih glav, žoga pač ni želela v gol,” je nekdanji reprezentant pohvalil odlično organizirano branjene domačinov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kronaveter se pripravlja na konec zgodbe v Mariboru

Nekdanji slovenski reprezentant Rok Kronaveter se spogleduje z zaključkom sodelovanja z Ma…