Na zimski nogometni tržnici so še vedno dejavni tudi v domžalskem prvoligašu. V zaključku januarja so postregli z dvema kadrovskima menjavama.

Levi bočni branilec Enes Alić se je po letu in pol in 47 prvoligaških nastopih poslovil od dresa Domžal ter bo svojo srečo odslej iskal pri naših vzhodnih sosedih. Triindvajsetletnik je okrepil vrste ambiciozne Kisvarde, ki se v madžarskem državnem prvenstvu nahaja na visokem tretjem mestu. Na Madžarskem bo združil moči s sonarodnjakom iz Bosne in Hercegovine Jasminom Mešanovićem, ki je štiri sezone uspešno igral za Maribor.

Le dobrih 24 ur po prestopu Alića pa so Domžalčani pozdravili tudi prvo okrepitev letošnje zime. Dvakratne državne prvake je okrepil Mirza Hasanbegović. Enaindvajsetletnik je rojen na Švedskem, v preteklosti pa je igral za mlajše selekcije Bosne in Hercegovine. Kar 193 centimetrov visoki napdalec je nazadnje bil član Venezie, a je v letošnji sezoni za Benečane zbral samo en nastop v italijanskem pokalu. V prvi polovici sezone 2021/22 je kot posojen nogometaš že igral v Sloveniji, in sicer za Gorico. V 2. SNL se je v desetih nastopih enkrat vpisal med strelce.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…