Kot strela z jasnega je udarila informacija, da naj bi Riera po koncu sezone zapustil gnezdo zmajev. O tem poroča spletni portal iz Hrvaške, Germanijak. Pri le-tem pa so postregli tudi že z informacijo, kdo bo nadomestil Riero na klopi, trenutno (pre)močno vodilne Olimpije iz Ljubljane. Kot poročajo pri zgoraj omenjenem spletnem portalu, naj bi šlo za še enega strokovnjaka iz Španije. Nov trener naj bi postal Gonzalo Garcia.


Garcia je trenutno trener Istre, a ga morebitne evropske tekme z Olimpijo vabijo v Ljubljano, saj si kot sam pravi, želi narediti korak naprej v svoji trenerski karieri.

Garcia je prvi kandidat za klop ljubljanske Olimpije! Tam je trener Španec Albert Riera, ki pa bo kljub veliki prednosti 15 točk pred Mariborom in verjetni osvojitvi naslova prvakov po koncu sezone zapustil Stožice. Olimpija že nekaj časa išče njegovega naslednika, kot zdaj stvari stojijo, pa je izbira padla na Garcio. Izvedeli smo tudi, da Garcia ni imun na ponudbo, resno razmišlja o odhodu v Olimpijo, čeprav mu mnogi zagotavljajo, da se lahko po dosedanjem delu v Istri zaposli v kakšni močnejši ligi od slovenske in da naj še malo počaka. A Garcio v Ljubljano vabijo evropske tekme in boj za ligo prvakov, to je naslednji korak, ki ga želi narediti v svoji trenerski karieri, Olimpija pa mu to v tem trenutku zagotavlja,” so zapisali pri spletnem portalu Germanijak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričevo se veseli, Aluminij je znova prvoligaš!

V novogoriškem Športnem parku sta se danes za vstop v Prvo Ligo Telemach pomerili ekipi No…