Celjani so eno najprijetnejših presenečenj začetka sezona, saj je obetavno moštvo mladega trenerja Simona Rožmana v šestih krogih Prve lige Telekom Slovenije, po dveh uvodnih nesrečnih porazih, zbralo dvanajst točk.


Na zelenici celjske Arene Petrol jutri gostujejo Ljubljančani, ki v petih tekmah letošnje sezone še niso okusili grenkobe poraza in s trinajstimi točkami zaostajajo zgolj za vodilnimi Domžalčani. Grofe tako čaka zahtevno srečanje, a je Blaž Vrhovec, kapetan ekipe, za klubsko spletno stran poudaril, da so se v domačem taboru na treningih dobro pripravili na naslednjega tekmeca: “Treningi so bili tako kot vselej kakovostni, pozornost smo posvečali tudi nekaterim najmanjšim podrobnostim, ki bi znale tehtnico prevesiti na našo stran. Sobotni obračun bo zagotovo izredno težak, saj na Areno Petrol prihaja kakovostno moštvo, ki sodeč po zadnjih predstavah zasluženo cilja na uvrstitev v zgornjem delu lestvice. Skrivnosti med nami ni, saj se dobro poznamo, veliko nas je tudi takšnih, ki skupaj igramo v mlajših reprezentančnih kategorijah.”

Rumeno-modre, ki so pred tedni na domačem igrišču presenetili tudi Mariborčane, letos krasi ofenzivna igra, tudi proti Olimpiji ne bodo odstopali od filozofije trenerja Rožmana, Vrhovec verjame v dobro predstavo: “Vedno gremo na zmago, tudi tokrat ne bo nič drugače. Kot sem že rekel, smo vsi dobro pripravljeni, tudi motivacija je na najvišji možni ravni. Na zadnji domači tekmi proti Mariboru smo nedvomno dokazali, da se lahko kosamo z vsakim moštvom v Sloveniji, zato verjamem, da bomo tudi proti Olimpiji prikazali dobro predstavo, ki bo zadovoljila vse ljubitelje našega kluba.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…