Zadnji letošnji dvoboj med zadnjeuvrščenima moštvoma, Triglavom in Ankaranom, bo odigran v Kranju. V prvem krogu Prve lige Telekom Slovenije sta se nasprotnika razšla brez zmagovalca, v naslednjih dveh pa so slavili Primorci.


Kranjčani bodo skušali prekiniti niz petih porazov, ki jih je pahnil na zadnje mesto. Ob tem trener Siniša Brkić v zadnji vrsti ne bo mogel računati na kaznovane Momira Bojića, Alena Krcića, Dina Suljevića in Davida Zeca. Triglavani se lahko pohvalijo z najboljšim strelcem lige, z dvanajstimi zadetki prednjači Matej Poplatnik. Pomembnosti tekme se zavedajo nogometaši Kranja, tudi Ožbej Kuhar, ki danes slavi enaindvajseti rojstni dan. “Prihaja ena ključnih tekem za nas, proti Ankaranu moramo zmagati in se na tabeli znova prebiti pred tekmeca. Glave moramo dvigniti in se ustrezno pripraviti na obračun, ki ga bo treba dobiti. Daleč od tega, da je vse izgubljeno, prav nasprotno, a morali bomo začeti nabirati točke,” je lov na zmago napovedal branilec Kuhar.

Ankarančani pridno nabirajo točke, na zadnjih dveh tekmah so ob remiju z Aluminijem, uspeli premagati Rudar iz Velenja, kar Primorcem daje dodatno samozavest. Z novo zmago bi se od Kranjčanov oddaljili na pet točk in ob ugodnem razpletu na ostalih prizoriščih, bi se lahko približali osmemu mestu na vsega dve točki.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…