Mariborčani bi utegnili tudi to poletje ostati brez pomembnega člena začetne enajsterice, saj se je za Martina Milca resno zagrel belgijski Standard Liege, katerega predstavniki so po nekaterih informacijah že včeraj pripotovali v Maribor.


O tem so se razpisali tudi na spletni strani RTBF (radijsko-televizijska ustanova francoske skupnosti v Belgiji), ki piše, da naj bi Mariborčani zahtevali nekaj čez milijon evrov, a se obe strani še dogovarjata o višini odškodnine. Prestop je blizu sklepne faze, kar dokazuje tudi dejstvo, da je Zlatko Zahović prekinil dopust in se vrnil v Ljudski vrt, kar je potrdil tudi za časnik Ekipa, športni direktor vijoličastih pa je potrdil tudi vpletenost tretjega kluba, gre za Aluminij, iz katerega je Milec pred štirimi leti prestopil v Maribor, kluba pa sta se ob prestopu dogovorila tudi za delež odškodnine.

Milec je v štirih sezonah v dresu vijoličastih odigral 123 tekem in dosegel tudi dvanajst zadetkov, medtem ko ga trener Ante Šimundža ni uvrstil v zasedbo včerajšnjega obračuna s Qabalo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…