Velenjčani so po odhodih štirih pomembnih nogometašev poskrbeli tudi za prvi prihod. Dres velenjskega prvoligaša bo v bodoče nosil Marko Babić, tik pred podpisom dogovora tudi Dragan Jelić.


Velenjčani, ki so v minulih tednih in dneh ostali brez Rajka Rotmana, Christiana Bubalovića, Mateja Podlogarja in Mateja Eterovića, so z 22-letnim Babićem, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, dogovorili za dveletno sodelovanje. Nekdanji mladinec Zagreba in Dinama je bil nazadnje član puljske Istre, s katero pa se je razšel konec marca. Babić je v minuli sezoni v dresu Istre 1961 odigral deset ligaških tekem in zatresel mrežo Istre, v dresu Sesvet pa je odigral tudi 55 tekem v drugoligaški konkurenci.

Tik pred sklenitvijo dogovora pa je tudi Dragan Jelić, o katerem smo danes dopoldne že poročali, saj je pred kratkim prekinil pogodbo z Radničkim iz Niša. Nekdanji napadalec Maribora, Maribora, Rizesporja, Samare, Willema in Mure je jesenski del minule sezone preživel pri avstrijskem drugoligašu Kapfenbergu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…