Odločitev, da Parma kljub šestemu mestu na lestvici Serie A ne bo zaigrala v kvalifikacijah Evropske lige, je za sabo potegnila kar nekaj namigovanj. Tommaso Ghirardi, predsednik in lastnik kluba, je napovedal odhod in prodajo kluba, z odhodom pa se je spogledoval tudi trener prvega moštva, Roberto Donadoni.


Nekdanjega selektorja Italije, ki na klopi Parme sedi od začetka leta 2012, so italijanski mediji povezovali predvsem z rimskim Laziem, kjer bi lahko nadomestil slovenskega zamejca Edoarda Reja, a se je Donadoni po besedah direktorja Pietra Leonardi po premisleku odločil, da ostane na klopi Parme. S tem so končana tudi ugibanja o usodi Luigija Apollonija, ki so ga nekateri mediji z Apeninskega polotoka omenjali kot možnega naslednika Donadonija. Nekdanji reprezentant Italije, ki se je pred tedni na koprski Bonifiki razveselil pokalne lovorike, bo po pisanju portala Tutto Mercato Web nadaljeval z delom pri Gorici.

Člansko moštvo Gorice se prvič zbere prihodnji teden, julija pa Goričane čakajo tudi tekme drugega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Igrišče na ŽAK-u zaščitili s ponjavo

V zadnjih dneh je v slovenski nogometni javnosti precej govora o tekmi med Bravom in Kopro…