S tekmo med Ankaranom in velenjskim Rudarjem se bo pričel 29. krog Prve Lige Telekom Slovenije. Srečanje bo odigrano v novogoriškem športnem parku in se bo pričelo ob 15.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Dejan Balažič.


Ankarančani bodo še četrtič zapored iskali pozitivni rezultat, s serijo pozitivnih rezultatov so pričeli ravno proti Velenjčanom, ko so v zaostalem srečanju presenetljivo slavili v Velenju, zatem pa nanizali dva remija v gosteh, proti Aluminiju in Triglavu. Četa Vlada Badžima je v zadnjih tednih pokazala, nekaj dobrih predstav in se na lestvici zavihtela na deveto mesto in ima pred Kranjčani dve točki prednosti. Za Ankarančane bi bila nova tekma brez poraza seveda več kot dobrodošla.

Velenjčani se tokrat odpravljajo k Ankaranu z željo, da se jim oddolžijo za poraz pred dnevi v Velenju. Knapi so sicer v zadnjem krogu doživeli pričakovan poraz proti Domžalam, a še vedno držijo tako želeno četrto mesto na prvenstveni lestvici. Pred srečanjem z Ankaranom je za uradno spletno stran knapov kapetan Velenjčanov David Kašnik poudaril, da si želijo proti Ankaranu osvojiti vse tri točke: “Pred nami je še mesec dni do konca prvenstva, kar pomeni, da nas čaka zelo zgoščen in naporen ritem tekem. Že v soboto nas čaka tekma proti Ankaranu, na kateri želimo osvojiti vse tri točke in popraviti vtis iz zadnje medsebojne tekme. Zavedamo se da bo vsaka osvojena točka na zadnjih 8. tekmah zelo pomembna, da dosežemo cilj in ostanemo na 4. mestu.
Želim si, da bi nas navijači v tem ključnem delu sezone spodbujali v čim večjem številu in nam z navijanjem pomagali do skupnega cilja, zato že zdaj vabim vse navijače in navijačice na naslednjo domačo tekmo, ko v Velenje prihaja NK Maribor«

Bodo Ankarančani še drugič v nekaj dneh prekrižali račune Knapom? Ali bodo Velenjčani upravičili vlogo favoritov, ter se v Velenje vrnili z polnim izkupičkom?

Naš tip:0

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić: Bilo je prelepo

V oddaji Skozi rumena očala je gostil tudi Senijad Ibričić, ki bo v novi sezoni opravljal …