V drugi današnji  tekmi 32. Kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo v Novi Gorici Ankaran gostil Krško. Na srečanju devete in sedme ekipe iz prvenstvene lestvice, bo pravico delil Rade Obrenović, srečanje pa se bo pričelo ob 18.00 uri. Kar vsa tri srečanja med obema nasprotnikoma so se končala brez zmagovalca.


Ankarančani so se po seriji pozitivnih rezultatov v zadnjih dveh srečanjih pričakovano oddali točke, najprej so priznali premoč Domžalam, v soboto pa Mariboru. A kljub pričakovanima porazoma, bodo danes Ankarančani proti Krškemu poskušali narediti vse, da ponovijo zadnjo »domačo« zmago proti velenjskemu Rudarju. Primorci se trenutno nahajajo na devetem mestu, ki prinaša dve dodatni tekmi z drugo ekipo iz 2.SNL in imajo pred zadnjim Triglavom dve točki prednosti. Četo Vlada Badžima čaka tudi v nadaljevanju težak razpored, a vendarle so Primorci danes osredotočeni samo na Krško, največ upov bo domači strateg prav gotovo polagal v Tima Vodeba, prvega strelca Ankarančanov, in Felipeja Santosa, ki je spomladi dosegel tri za zadetke.

Krško se k Ankaranu odpravlja z domačo zmago proti velenjskemu Rudarju. Četa Alena Ščulca ima pred Ankarančani dvanajst točk prednosti in današnja misija proti Primorcem je zagotovo, ne izgubiti. Krčane tudi danes čaka zahtevna naloga, saj proti Ankarančanom še niso okusili slasti zmage. Krčani bodo največ upov zagotovo polagali v Milijana Škrbića, prvega strelca “nuklearcev” in trenutno nega bolj razpoloženih nogometašev Luko Vekića, ki je nazadnje odločil tudi dvoboj proti Velenjčanom.

Bodo Ankarančani še četrtič v sezoni ostali neporaženi proti Krčanom? Ali bodo Krčani proti Ankarančanom prvič letos osvojili vse tri točke?

Naš tip: 1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…