V Kidričevem so v petek na zboru društva Nogometnega kluba Aluminij izvolili novo vodstvo. Tako bo v naslednjem mandatu predsednik društva in predsednik upravnega odbora Marko Drobnič, ki je zamenjal Zvonka Jevšovarja.


Zvonko Jevšovar bo na pobudo novega predsednika postal častni predsednik kluba in predsednik nadzornega odbora, ob tem pa se je za uradno spletno stran rdeče-belih zahvalil za dolgoletno izkazano zaupanje: »Vodstvu se zahvaljujem za dolgoletno izkazano zaupanje. Še posebej pa se zahvaljujem vsem članom, igralcem, trenerjem in strokovnemu osebju, ki so vrsto let intenzivno prispevali k razvoju nogometa in Nogometnega kluba Aluminij ter pripomogli k temu, da je ta prepoznaven v širšem slovenskem prostoru. Ob tem pa sem vesel, da je Marko Drobnič, ki ima pretekle izkušnje z delom v klubu, pripravljen sprejeti izziv vodenja upravnega odbora v naslednjem obdobju.”

Marko Drobnič, ki je bil že v preteklosti član in tudi podpredsednik upravnega odbora pa je za uradno spletno stran kluba poudaril, da bodo smernice kluba ostale podobne, kot so bile začrtane v preteklosti: »Zahvaljujem se za odgovornost, ki mi je bila zaupana in ob tem sporočam, da bodo osnovno poslanstvo in usmeritve Nogometnega kluba Aluminij ostale podobne, kot so bile začrtane v preteklosti – načrtno delo z mlajšimi selekcijami, nadaljnje usposabljanje strokovnega kadra s ciljem, da bi v klubu vzgojili in razvili čim več lastnega igralskega kadra ter mu ponudili možnost in priložnost za napredovanje v člansko ekipo na najvišjem tekmovalnem nivoju. Prav slednjemu bo sistematično posvečeno še več pozornosti. Odlično infrastrukturo, po kateri slovi športni park Nogometnega kluba Aluminij, bo ta še nadgrajeval. Upam, da bodo tudi navijači kluba podprli prizadevanja za njegov nadaljnji razvoj. Ob tej priložnosti tako izražam zahvalo za predano delo Zvonka Jevšovarja in celotnega upravnega odbora v preteklosti.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na Fazaneriji hrumijo stroji, kaj bo novega po prenovi?

Ni skrivnost, da ima nogometni hram Murske Sobote, kar nekaj pomanjkljivosti. Čeprav se je…