Druga današnja tekma bo odigrana v Kidričevem, kjer v goste Aluminiju prihajajo Domžale. Na srečanju, ki se bo pričelo ob 18.00 uri bo pravico delil Damir Skomina.


Po treh točkah rdeče-belih proti Gorici, so si le ti že skoraj zagotovili obstanek med prvoligaši. Nogometaši Aluminija si sicer obstanka med prvoligaši še niso zagotovili, vendar imajo pred Ankaranom in Triglavom lepih osem točk prednosti. Tokrat čaka varovance Oliverja Bogatinova še ena zahtevna naloga, saj šumari Domžalčanov med prvoligaško konkurenco še niso ugnali. Kidričani so vsaj doma že marsikateri ekipi zagodli, tudi tokrat Oliver Bogatinov seveda upa, da se bodo njegovi varovanci čim dlje upirali favoriziranim gostom. Največ upov pa strateg Aluminija zagotovo daje v Francesca Tahiraja, ki je odločil srečanje proti Gorici in v Ibrahima Mensaha, trenutno najboljšega strelca Kidričanov.

Domžalčani prihajajo v Kidričevo po remiju z Mariborom, proti kateremu so pokazali še eno všečno predstavo. Domžalčani tako v končnico prvenstva stopajo povsem sproščeno, saj trdno držijo tretje mesto na prvenstveni lestvici. Nekaj preglavic Simonu Rožmanu povzroča odsotnost kaznovanih Gabra Dobrovoljca in Matije Široka, a vendar bi lahko strateg Domžalčanov v Kidričevem poskušal tudi z pomlajeno začetno enajsterico. Domžalčani so proti Kidričanom letos vpisali že dve zmagi.

Lahko Aluminij doma preseneti Domžale? Ali bodo Domžalčani nadaljevali niz neporaženosti v Kidričevem?

Naš tip: 2

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…