Uvodna četrtkova tekma 26. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigrana v Kidričevem, kjer bo Aluminij gostil Gorico. Srečanje se bo pričelo ob 15:45 uri, pravico med rdeče-belimi in modro-belimi pa bo delil Rade Obrenović.


Aluminij bo po nedelji ponovno nastopil pred svojimi gledalci, nazadnje so rdeče-beli doma osvojili točko proti Krškemu, tokrat pa jih čaka nova težka naloga saj jim v goste prihaja zmeraj neugodna Gorica. Kidričani so sicer letos proti Goričanom v medsebojnih uspešnejši, po domačem remiju brez zadetkov so se na severu Primorske veselili minimalne zmage. Strateg šumarov Oliver Bogatinov bi nedvomno od svojih varovancev rad videl učinkovito predstavo, kot so jo prikazali njegovi varovanci proti Velenjčanom, a Goričani niso naivna ekipa, ki ji pa rezultatsko nekako ne steče. Aluminij se še vedno nahaja na odličnem petem mestu lestvice, in za tretjim mestom na katerem se nahajajo Domžale zaostajajo zgolj tri točke, kar bo še dodaten motiv varovancev Oliverja Bogatinova, da v srečanje proti Goričanom vstopijo na polno in zasledujejo cilj po najboljši uvrstitvi v zgodovini kluba.

Goričani prihajajo v Kidričevo po nedeljskem domačem porazu proti Gorici, ko si je napako, ki je pomenila poraz privoščil Uroš Celcer. V Kidričevem si Goričani zagotovo želijo pozitivnega rezultata s katerim bi osvojili takorekoč nujne točke saj so se Primorci znašli v zelo nevarnih vodah na prvenstveni lestvici, saj imajo namreč na osmem mestu enako število točk kot deveti Rudar. Goričani tako zagotovo prihajajo v Kidričevo pod dodatnim pritiskom. Goričanom ne gre na roko niti statistka saj so na zadnjih šestih gostovanjih osvojili le točko. Bo Nermin Bašić uspel motivirati svoje ekipe in prvič v letošnji sezoni ugnati spomladi ne preveč razpoložljive Kidričane?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čontala: Dogajanja v zvezi z Zalokarjem ne želim komentirati

Pred včerajšnjim obračunom med Muro in Mariborom je za nekaj nemira v taboru črno-belih po…