V zadnjem srečanju 27. kroga Prve Lige Telekom Slovenije se bosta v Kidričevem 18.45 srečala domači Aluminij in gostje iz Ankarana. V obeh letošnjih medsebojnih srečanjih sta se tekmeca razšla brez zmagovalca, bo tokrat drugače?


Rdeče-beli so po četrtkovem napredovanju v finale pokala, sedaj povsem osredotočeni, da tudi v prvenstvu vknjižijo nove tri točke, ter se tako utrdijo na osmem mestu prvenstvene razpredelnice. Kidričani so nazadnje v prvenstvu sicer morali priznati premoč Velenjčanom, a so pokazali predvsem proti Triglavu in v pokalnem obračunu proti Gorici, da so kakovostna ekipa, ki igra vse do zadnjega. Še vedno je najbolj vroč igralec čete Oliverja Bogatinova Ibrahim Mensah, ki bo tudi tokrat predstavljal največjo nevarnost za vrata Primorcev.

Ankarančani prihajajo na Štajersko z izjemno popotnico, saj so med tednom v zaostalem srečanju, po preobratu slavili v Velenju in končno nadgradili dobre predstave iz preteklih krogov, ko so zaradi takšnih in drugačnih okoliščin ostajali praznih rok. Varovanci Vlada Badžima so torej dokazali, da se da, in z željo, da se ohranijo na vsaj devetem mestu tokrat odhajajo na Štajersko. Ankarančani si želijo tri točke v Velenju potrditi z novimi točkami v Kidričevem. Največ preglavic Vladu Badžimu prav gotovo predstavlja odsotnost, dveh pomembnih členov začetne enajsterice, pravice nastopa nimata Tim Vodeb in Aristoteles Romero.

Bodo šumari doma prvič v letošnji sezoni premagali Ankarančane? Ali bodo Primorci pokazali še eno dobro predstavo in po Velenju slavili še v Kidričevem?

Naš tip: 1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…