Pri Olimpiji so pred povratno pokalno tekmo z Mariborčani sklenili dogovor in podpisali novo pogodbo z vratarjem Aleksandrom Šeligo, ki bo član Zmajčkov ostal vse tja do leta 2016. Kot poroča uradna spletna stran Olimpije, naj bi s Šeligo imeli dolgoročne načrte. Želijo si namreč da bi v prihodnosti, po končani nogometni karieri prevzel  eno od funkcij pri Olimpiji.


 

Pri Mariborčanih so lahko ponosni na svoje delo, kar kaže nova lestvico IFFHS, kjer so jih uvrstili na končno 69. mesto, kar pomeni, da so se od lanske sezone povzpeli še za štiri stopničke višje. Za Mariborom tako najdemo tudi Bate Borisov in Rubin Kazan. Lestvica je bila bazirana na podlagi rezultatov kluba v državni prvenstvih, nacionalnih pokalih in mednarodnih pokalnih tekmovanjih v zadnjih dvanajstih mesecih.

 

Pri Muri so včeraj opravili izredno zasedanje članov kluba, kjer so izvolili novega člana UO Jožeta Činča. Več si lahko preberete tudi v včerajšnjem poročilu z naslovom Nov član UO.

 

Pri Triglavu se močno trudijo za dvig gledanosti edinega gorenjskega predstavnika v Prvi Ligi, zato v zadnjem času veliko promovirajo letno vstopnico, ki velja do konca letošnjega leta. S pridobitvijo letne karte pa imate rezerviran tudi sedež na osrednjem delu tribune in razne popuste v 40 različnih podjetjih. Za darilo ob nakupu dobite še skodelico z grbom NK Triglava.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…