Nogometaši Celja so včeraj zvečer izgubili štajerski derbi v Ljudskem vrtu. Z rezultatom 2:0 so bile boljše vijolice, ki so se prvič predstavile pod vodstvom začasnega trenerja Radovana Karanovića, ki je zaradi slabših predstav nasledil Simona Rožmana na klopi Maribora. Slab začetek nove sezone imajo za seboj tudi Celjani, ki so v uvodnih 10. krogih zbrali prav toliko točk in se trenutno nahajajo na skromnem 7. mestu. To je razlog, da je danes z mesta glavnega trenerja grofov odletel Agron Šalja, ki je celjsko moštvo prevzel aprila letos.


Nekdanji selektor mlade reprezentance Slovenije je Celjane vodil na dvajsetih tekmah, na katerih je vknjižil enajst zmag, en neodločen remi in osem porazov. V lanski sezoni je s celjskim moštvom igral tudi v finalu pokala, kjer je moral priznati premoč Olimpiji.

Poleg Agrona Šalje se od Celja poslavlja tudi njegov pomočnik Anton Usnik. Vodenje celjskega prvoligaša pa bo do konca koledarskega leta z možnostjo podaljšanja sodelovanja prevzel Simon Sešlar, so zapisali na uradni spletni strani celjskega kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Murin ključni člen potrjeno odsoten do spomladi

Potem ko si lanskega spomladanskega dela skoraj ni bilo mogoče predstavljati brez Luke Bob…