Še vedno odmeva včerajšnja tatvina v Domžalah, ko je veselje nogometašev Olimpije, ki so z 1:4 premagali Radolmje, skazil pogled na izpraznjeno slačilnico. Kot so pri Olimpiji v izjavi za javnost zapisali, odgovornim v klubu tudi po večkratnih poskusih še ni uspelo priti v stik s predstavniki kriminalistične policije v enoti Domžale. So pa, kot so še zapisali, pri klubu zavzeli jasno stališče glede omenjenega dogodka, ki bo pustil določene posledice na psihi nogometašev, ki so ne krivi, ne dolžni, oškodovani na zelo bizaren in primitiven način.


Športni direktor kluba in obenem njegov uradni predstavnik na včerajšnjem srečanju v Domžalah Milenko Ačimović je nad dogodkom, ki je zasenčil vse dobro, kar so varovanci trenerja Darka Karapetrovića storili na igrišču Športnega parka, ogorčen: “Niti v sanjah si nismo upali pomisliti na kaj takega. Ko so fantje stopili v garderobo po koncu srečanja, so doživeli pravi šok. Vsekakor smo pričakovali boljši odziv varnostne službe, kot tudi pristojnih organov, ki po stališču kluba svojega dela niso opravili na ustrezni ravni. Naši igralci so materialno oškodovani, več kot to pa boli dejstvo, da je moštvo kljub odličnemu uvodu v sezono, deležno neljubih dogodkov,” je v izjavi za klubsko spletno stran poudaril Ačimović.

Novi-stari športni direktor je nadaljeval, da bo klub uporabil vsa razpoložljiva pravna sredstva: “V klubu zastopamo ničelno toleranco do vandalizma in kriminala vseh vrst. NK Olimpija je in tudi bo v prihodnje polno sodelovala s pooblaščenimi organi, da se takšne zadeve, ki ne sodijo nikamor, kaj šele na športna prizorišča, preprečijo in izkoreninijo. V dogovoru z našo odvetniško službo bomo uporabili vsa razpoložljiva pravna sredstva, kakšen pa bo epilog neljubega dogodka, bo znano v prihodnjih dneh ali tednih.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…